Contact

mona@vinuripovestite.ro

7 Responses to Contact

  1. Raluca Tudor

    Buna ziua,
    Am citit cu mare interes blogul dumneavoastra de vinuri si calatorie. L-am studiat pentru ca lucrez la o teza de doctorat despre specificitatile comunicarii prin blogul de calatorie. Pe langa observatia online, pentru studiul meu este necesara metoda interviului structurat. Va rog acordati-mi oportunitatea de a realiza un astfel de interviu preferabil telefonic sau prin e-mail. Va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare si va rog sa-mi comunicati decizia dvs.
    Cu stima,
    Raluca TUDOR,
    Drd. Stiintele Comunicarii

  2. Buna,
    Am ajuns din intamplare pe blog-ul tau si observ ca avem in comun atat pasiunea pentru licoarea bahica cat si placerea scrisului si a descrisului, nu neaparat a vinului cat si a imprejurarilor.
    Ceea ce caut de ceva timp este cum as putea sa particip la un curs de degustare si/sau unul de oenologie. Am vazut ca tu ai participat la un astfel de curs. poti te rog sa-mi dai niste date de contact sau eventual o cale de urmat. Le-am scris celor de la ADAR insa nu am primit inca un raspuns. Tipic romanesc. Nu ma itereseaz cursurile de somelier pentru ca am participat deja la unul dintre ele ca si amator.
    Ca si website am trecut incercarea mea modesta de blog.

    Multumesc anticipat

    • vinuri povestite

      Buna Cosmin si bine ai venit in bloggosfera ! In acest moment nu cred ca se organizeaza nici un curs de oenologie, cel putin, nu la Bucuresti. Anul trecut, alfred binder a organizat cateva astfel de cursuri, care poate se vor relua in aceasta toamna. Daca aflu ceva iti voi scrie.
      Cu prietenie,
      Mona

  3. camelia

    Buna,

    Numele meu este Camelia si pentru ca sunt in ultimul an la master mi-am ales ca si tema pentru disertatie contabilitatea costurilor produselor de vinificatie.Am citit articolul tau despre cum se calcula pretul unui litru te vin si m-ar interesa daca ai putea sa imi scanzei cateva pagini din acea revista pe subiectul costurilor pe care l-ai dezbatut si tu pe blog.

    Mailul meu este camelia.dumitrache24@yahoo.com

    Multumesc anticipat!

  4. Maria

    Buna!

    Daca ar fi sa alegeti un vin rosu, demisec, care ar fi acela? Intentionez sa fac un cadou unei persoane importante din viata mea si, navigand si incercand sa aflu raspunsul la aceasta intrebare, am dat de blogul dvs.

    Multumesc anticipat!

    P.S. Mi s-a spus, la o enoteca locala, ca sansele ca un vin din ’96 sa fie otetit sunt maxime si deci nu merita sa-l iau. Ce parere aveti?

  5. Pop Bogdan

    E un blog fantastic…. Multumesc frumos pentru toate informatiile transmise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.