Concurs – Cea mai inspirata eticheta de vin romanesc ?

Unul dintre scriitorii mei favoriti, Constantin Toiu scrie in romanul “Caderea in lume”, ca “nimic nu exista decat daca a fost povestit cel putin o data”. Cum, la implinirea a doi ani de Vinuri Povestite, cred inca, cu incapatanare, in magia cuvantului si in puterea povestii de a recrea lumea, va invit sa povestiti alaturi de mine.

In ciuda faptului ca eticheta vinului e strict functionala si pentru unele vinuri mari, aproape inutila, apreciez sticlele cu etichete frumoase si adesea, le colectionez. De aceea, m-ar interesa sa-mi scrieti despre etichetele voastre favorite.

Care credeti ca e cea mai inspirata eticheta de vin romanesc ? De ce va place ?

Vi se pare ca numele trecut pe eticheta are legatura cu personalitatea vinului din sticla ? Va emotioneaza pentru ca face apel la vechi traditii romanesti sau o contemplati pur si simplu, pentru ca e frumoasa ?

Postati poza etichetei favorite sau link-ul catre ea si o scurta argumentare pe pagina de facebook vinuri povestite pana pe 2 decembrie, ora 13:00. Atentie, eticheta trebuie sa fie de vin romanesc si aveti dreptul la o singura postare ! Cel care va insuma cele mai multe like-uri de la cititori va fi declarat castigator si va primi ca premiu o sticla de vin bun, romanesc, din colectia mea.

La povesti, inainte, dragi cititori !

2 Comments

Filed under poveştile Monei

2 Responses to Concurs – Cea mai inspirata eticheta de vin romanesc ?

  1. Interesanta idee 🙂 Cum eu sunt old-school, prefer o eticheta cat mai simpla si evocatoare, fara hriz brizuri inutile, apeluri la cine stie ce povesti, etc. Uite, de ex, imi place eticheta de la noile editii Domaine Ceptura, foarte simple si french style 🙂

    • vinuri povestite

      Multumesc, Ciprian ! Te invit pe facebook sa-ti povestesti eticheta favorita. Am sa scriu si eu despre favorita mea, dupa concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.